• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Concurs de proiecte la Primaria Sectorului 3 - ”RECLAIMING THE RIVER”

Primăria Sectorului 3 împreună cu Ordinul Arhitecților din România (OAR) derulează un concurs de proiecte pentru “Reabilitarea și reactivarea Splaiului Unirii în zona Mărășești – Timpuri Noi – Mihai Bravu - RECLAIMING THE RIVER”

 Mai multe detalii regasiti pe pagina oficiala a concursului RECLAIMING THE RIVER

”Un proiect ambițios, inovativ și care să ne furnizeze ideile optime pentru scopul declarat. Le mulțumesc tuturor celor care au participat și au lucrat la propunerile pe care le-au trimis, iar câștigătorilor, pe care îi anunțăm acum, în conferința găzduită de Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, felicitări.  Ne dorim un oraș modern, ne dorim spații verzi extinse și amenajări urbane inteligente și utile. Și mai dorim să punem în valoare elementele caracteristice orașului în care trăim. Cred că pe aceste aspecte, cu toții suntem de acord.”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiță. 
 
Detalii despre proiectele căștigătoare, în curând pe https://www.oar-bucuresti.ro/