• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Reparații pe străzile administrate de Primăria Sectorului 3

Asfaltarea de la zero a fostelor drumuri de pământ (undeva la peste 12 kilometri asfaltați doar în aceste luni), reparații pe străzile administrate de Primăria Sectorului 3 și asfaltarea parcărilor de reședință sunt activitățile pe care se concentrează echipele Primăriei Sectorului 3 care se ocupă de aceste acțiuni.

Echipele serviciului de intretinere si reparatii strazi din Sectorul 3 lucreaza, in aceasta perioada, pentru asfaltarea tuturor drumurilor de pamant. Este vorba de foste zone agricole, ce acum se dezvolta urban, si unde strazile urmeaza sa fie sistematizate si racordate la retelele centralizate de utilitati. Astfel, pana la efectuarea acestor lucrari complexe, strazile respective au fost asfaltate temporar pentru a se putea asigura conditii normale de circulatie.

Detalii: https://www.facebook.com/Robert.Negoita/videos/511225619453996/