• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


LA HUNEDOARA AU FOST INAUGURATE CENTRUL PIETONAL CORVIN ȘI FÂNTÂNA ARTEZIANĂ MUZICALĂ

Fantana Hunedoara
 

De Ziua Europei, Primăria municipiului Hunedoara a inaugurat centrul pietonal și fântâna muzicală din fața Casei de Cultură.

Lucrările la centrul pietonal și fântâni au început în luna august a anului trecut, fiind un proiect cu o valoare totală de aproximativ 11 milioane de lei.Proiectul este compus din mai multe părţi: cele trei fântâni arteziene, din care una muzicală, platoul din Piaţa Regele Ferdinand, iluminatul public ecologic, Internet, rețele de apă și canalizare, sistemul de supraveghere video, mobilier urban şi transformarea Bulevardului Corvin în alee pietonală.

De luni până joi, fântâna muzicală amplasată în fața Casei de Cultură din municipiu va funcționa fără muzică. În weekend va fi un show muzical de 20 de minute, care se repetă din 20 în 20 de minute. Fântâna are patru melodii: tema filmului „Pirații din Caraibe”, o melodie interpretată de orchestra condusă Andre Rieu, Celine Dion – My Life Will Go On (melodia din filmul Titanic) și o melodie cântată de Shakira.

Sursa: www.servuspress.ro