• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


PARCHEAZĂ FĂRĂ GRIJI ÎN ORADEA, FOLOSIND APLICAȚIA PENTRU PLATA PARCĂRII CU TELEFONUL

Sub sloganul "Parchează, plătește, zâmbește!", la Oradea funcționează prima aplicație mobilă din România pentru plata parcării cu cardul, direct de pe telefonul mobil, prin aplicația amparcat.ro.

Astfel, se poate plăti parcarea folosind orice card de debit sau de credit emis în România, care trebuie introdus o singură dată, la plata unei parcări, ca apoi să se poată folosi ori de câte ori estea nevoie.Aceasta este o soluție inteligentă de plată a parcării care protejează conducătorul auto de amenzi de parcare și oferă liniște atunci când mașina este parcată.Aplicația poate fi descarcată gratuit și folosită de către orice șofer care folosește un telefon cu sistem de operare Android sau un iPhone.

Trebuie parcurși următorii 3 pași pentru o parcare liniștită în Oradea, simplu, rapid și la cele mai mici costuri : 1. Strada e detectată automat și se va ști exact unde se găsește parcată mașina. 2. Se alege durata parcării peste 30 minute și se poate prelungi oricând, de oriunde, fără griji. 3. Plătești și zâmbești.Datele cardului se adaugă doar la prima plată și apoi se pot plăti parcările următoare instant.

Aplicația "amparcat.ro" afișeaza în mod simplu și foarte intuitiv cât timp mai este din parcarea deja plătită, se primesc notificări înainte de expirarea unei parcări, se poate prelungi o parcare în curs oricând și de oriunde, se poate folosi aceeași aplicație pentru mai multe mașini, se indica pe hartă locul unde se parchează.

Prețul parcării prin aplicație în Oradea este de 3 RON pe oră și 25 RON pe zi, cu TVA inclus. Perioada minimă de parcare este de 30 de minute, iar prelungirea parcării se poate face oricând și de oriunde.