• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Proiecte importante pentru Sectorul 6

Proiecte importante pentru Sectorul 6 în domeniul sănătății și al educației au fost aprobate în Consiliul General al Municipiului București: Spitalul Zonal cu 300 de paturi și Unitate Primiri - Urgențe și construirea de săli de sport multifuncționale în incinta a 5 unități de învățământ.

Asigurarea finanțării pentru aceste investiții din bugetul Municipiului București reprezintă o practicăde bună guvernare și colaborare a sectorului nostru cu administrației Capitalei, în folosul comunității locale.Unităţile de învăţământ în care vor fi construite noile săli de sport sunt: Şcoala gimnazială 197, Şcoala „Sfinţii Constantin şi Elena, Şcoala 167, Colegiul Grigore Moisil şi Liceul Tudor Vladimirescu.