• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


„Braşov, oraş din poveste“

Iluminatul de sărbători pentru aniversarea Centenarului şi pentru „Braşov, oraş din poveste“

Pe stâlpii de iluminat din Piaţa Sfatului sunt montate 15 modele luminoase, iar alte 77 de modele pe Casa Sfatului. Căsuţele din cadrul Târgului de Crăciun vor fi decorate cu 41 de şiruri de ţurţuri, în total 8.364 de leduri. La aceasta se adugă decorarea culuoarului dintre Piaţa Sfatului şi Piaţa Enescu cu alte 8 şiruri de ţurţuri (1.632 de leduri) şi fântâna luminoasă amplasată pe fântâna arteziană. 
Bradul din Piaţa Sfatului are 31 de metri înălţime şi este împodobit cu stea şi 160 de șiruri de ţurţuri, care înseamnă 32.640 de leduri (24.960 de becuri şi 7.680 de flash-uri), 69 de fundiţe luminoase, 20 de sfere luminoase de 0,7 m şi 30 de sfere luminoase de 0,5 m. Bradul mai este decorat cu 240 de globuri de mari dimensiuni şi 750 de metri de beteală. 

Şi clădirea primăriei a fost decorată, pe două dintre faţade, cu contururi de LED, iar la intrarea dinspre str. N. Iorga a fost amplasat şi un copac de lumini.

Pe următoarele străzi au fost montate 227 de modele luminoase: str. N. Iorga, str. Lungă (în dreptul Casei Armatei), Livada Poştei, b-dul Eroilor, str. Mureşenilor, str. George Bariţiu, Şirul Ghe. Dima, str. C. Brâncoveanu, str. Prundului, str. Poarta Şchei, str. Grigoraş Dinicu, str. N. Bălcescu, la care se adaugă modelele de pe stâlpii din Piaţa Sf. Ioan.

Pe străzile: Apollonia Hirscher, str. Postăvarului, str. M. Weiss, accesurile dinspre Weiss spre Piaţa Enescu şi pe str. Diaconu Coresi au fost montate 69 de traversări cu ţurţuri, având în total 42.228 de leduri (32.292 de becuri şi 9.936 de flash-uri).
Str. Republicii este gândită ca o traversare de portaluri, care au la intrările dinspre b-dul Eroilor şi la intrarea spre Piaţa Sfatului câte o poartă luminoasă. La acestea se adaugă alte două porţi la intrările dinspre Republicii spre M. Weiss, precum şi o poartă de intrare spre Piaţa Sfatului, dinspre str. Apollonia Hirscher. Cele 24 de portaluri au fiecare 10 sau 12 modele luminoase, în total fiind 264 de modele. Porţile au fiecare cîte două modele luminoase de mari dimensiuni. Stâlpii de susţinere a portalurilor şi porţilor sunt împodobiţi cu cetină şi şiruri luminoase, având în total 1.160 de leduri (870 de becuri şi 290 de flash-uri) pe cei 58 de stâlpi de susţinere.
Bradul artificial din Piaţa Sf. Ioan are 10 m şi 12.000 de leduri.

Total: Aproximativ 160.000 de leduri, 702 de modele luminoase.

Programul manifestărilor de 1 decembrie:http://www.brasovcity.ro/