• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Primarul Daniel Florea prezintă proiectele Primăriei Sectorului 5

Primarul Daniel Florea prezintă pe pagina personală de Facebook proiectele Primăriei Sectorului 5 (în valoare totală de 309.150.000 euro), bazate pe documente întocmite în ultimii doi ani, care devin realitate pe zi ce trece, fiind în diverse stadii de implementare. 

”Piedicile administrative și birocratice pot fi depășite, și aici este dovada clară că buna-credință și atitudinea pozitivă înving întotdeauna. În numele Întregii echipe a Primăriei Sectorului 5, mulțumesc Băncii Mondiale și Guvernului României pentru colaborarea impecabilă.”

* întregul pachet de materiale informative poate fi descărcat accesând următorul link:

 https://wetransfer.com/…/4d3c55fa5e2e6737d29c7093557…/dffc12