• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Proiecte cu finanţare europeană pentru municipiul Arad

Gheorghe Falcă, Primarul Municipiului Arad, a semnat joi 18 octombrie 2018, trei proiecte cu finanţare europeană pentru municipiul Arad. 


Este vorba despre : Reabilitare şi restaurare a exteriorului Teatrului Clasic “Ioan Slavici” în valoare de 14 milioane de lei, Reabilitarea Grădiniţei “Prietenia” în valoare de 1,5 milioane lei şi Reabilitarea Grădiniţei “Curcubeul” al cărui valoare se ridică la 1, 9 milioane lei.

Municipiul îşi indeplineşte astfel promisiunea de a reabilita în totalitate infrastructura culturală: cinematografe, Palatul Cultural, cu Sala Filarmonicii şi nu în ultimul rând clădirea teatrului clasic.