• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Comunicate de presa


Curs „Sisteme Informaţionale Geografice (SIG) aplicate în dezvoltarea urbană”

amr 1 1
 

În perioada 09 – 11 august 2018, la București, peste 35 de experți, reprezentanți ai municipiilor, participă la cursul „Sisteme Informaţionale Geografice (SIG) aplicate în dezvoltarea urbană”, organizat de Asociația Municipiilor din România (AMR) și Institutul Național de Studii și Cercetări în Administrația Publică Locală (INSCAP).

Cursul este susținut de profesori din cadrul Facultății de Geografie, Universitatea București, iar participanții vor beneficia și de o sesiune interactivă, cu reprezentanții ANCPI.

Prin acest curs AMR și INSCAP și-au propus să sprijine municipalitățile din România în vederea eficientizarii activității departamentelor de Urbanism și amenajarea teritoriului.