• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


O nouă firmă își va deschide porțile în Craiova!

Cu o vechime de peste 100 de ani, Wielputz Automotive, una dintre cele mai importante companii producătoare de componente auto din Europa va deschide o fabrică la Craiova.

Peste 300 de locuri de muncă vor fi create într-o primă fază, iar în următorii ani locurile de muncă se vor dubla. Primarul Mihail Genoiu este convins că odată cu realizarea noii mașini anunțată de Ford, va crește și productivitatea firmei Wielputz Automotive și, implicit, numărul locurilor de muncă din fabrică. Atragerea marilor investitori rămâne una dintre prioritățile Primăriei Craiova.