• AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  Asociaţia Municipiilor din România (AMR) este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR este un partener instituţional implicat activ în relaţia cu autorităţile centrale, pentru elaborarea legislaţiei specifice autorităţilor locale, dar şi al confederaţilor sindicale naţionale reprezentative la nivelul funcţionarilor publici.
 • AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR - Asociaţia Municipiilor din România

  AMR Bruxelles este un birou de reprezentare pe lângă instituţiile Uniunii Europene. Rolul său este de a înlesni dialogul dintre municipiile membre şi instituţiile UE şi de a reprezenta interesul AMR în elaborarea şi implementarea politicilor Uniunii. AMR Bruxelles oferă, totodată, asistenţă membrilor Asociaţiei din delegaţia României la CoR al UE.

Noutati


Acord de înfrățire între Suceava si Bethlehem

Primarul Ion Lungu aflat in vizita la BETHLEHEM, a semnat împreună cu primarul Anton Salman, acordul de înfrățire cu Municipiul SUCEAVA, care cuprinde mai multe domenii de colaborare, printre care: domeniul afacerilor, al educației, domeniul turismului, domeniul cultural și al administrației publice locale.

"Mulțumim domnului primar și autorităților palestiniene pentru ospitalitatea de care au dat dovadă! Am toată convingerea că vom reuși să dezvoltăm o relație de prietenie, încredere și colaborare între cele două orașe."